Constructor partener

Ești un constructor de case profesionist? Înscrie-te în platforma Building Companion și conectează-te cu un număr nelimitat de clienți!

Înscrie-te în 2 minute

Cum funcționează?

3 pași simpli care îți generează business

 • 1

  Te înscrii în platformă

  Construiești profilul companiei tale în Building Companion prezentând serviciile oferite și zona geografică în care le prestezi.

 • 2

  Primești cereri de ofertă

  Clienții care caută servicii compatibile cu cele oferite de compania ta îți identifică profilul în Builiding Companion și iți trimit cereri de ofertă.

 • 3

  Negociezi colaborarea

  Discuți direct cu clienții care au trimis cereri de ofertă. Compania ta decide ce proiecte ofertează. Negociezi cu clienții condițiile colaborării.

Ce este Building Companion?

Platforma profesioniștilor în construcții.
Motorul de căutare al profesioniștilor în construcții.
Platforma care conectează profesioniștii în construcții cu
clienţii care își construiesc o casă.
Un canal de comunicare ușor și eficient.

Înscrie-te în 2 minute

Beneficii

Profită de avantajele platformei profesioniștilor în construcții!

Peste 100.000 de potenţiali clienţi

vizitează lunar platforma internaţională Building Companion

Generare de business

sursă de clienți noi,
cereri de ofertă

Promovare

în social media, materiale şi campanii Building Companion

Prezenţă online

profil online personalizat,
îți crești vizibilitatea în mediul online

Acces la informaţii trimestriale

privind evoluţia pieţei de construcţii în România

Comunitate de profesioniști

faci parte din una din cele mai importante comunități de profesioniști în construcții

Devino partener

Beneficii incluse

 • Profil online personalizat pentru compania ta.
 • Salvezi timp și bani pentru identificarea de clienți noi.
 • Creșterea vizibilității tale online către o audiență relevantă.
 • Comunicare directă cu potențialii clienți, fără intermediari. Acces la cererile de ofertă și datele de contact ale solicitanților.
 • Acces la o secțiune specială de conținut informativ pentru profesioniști.
 • Ești parte din una din cele mai importante comunități de profesioniști în construcții din Romania.

Întrebări frecvente

 • Building Companion este o platformă online care conectează persoanele fizice interesate săconstruiască o casă cu profesioniștiiimplicați în execuția ei.
 • Platforma are 3 funcționalități principale:

  • Bază de date a profesioniștilor în construcții, cu motor de căutare – prin intermediul căreiapersoanele fizice interesate pot identifica și contacta ușorarhitecți, firme de construcții sau alțiprofesioniști care execută servicii în domeniul construcțiilor
  • Ghid de construcții - secțiune cu informații utile din domeniu construcțiilor, care ajută persoanele interesate în informarea și documentarea procesului de construcție a unei case
  • Program de Promoții – prin care persoanele fizice care urmeazăsăconstruiască pot economisi bani la achiziția materialelor de construcție
 • Înscrierea arhitecțilorși a firmelor de construcții în platformă se face prin completarea formularului care se deschide la accesarea butonului de înscriere: „Înscrie-te în 2 minute” sau “Înscrie-te gratuit”. Înscrierea în platforma este gratuită, nu implică costuri sau comisioane.

  Dacă doreşti informaţii suplimentare scrie-ne la adresa profesionist@building-companion.ro sau contactează-ne la numărul +40 318 202 020.

 • Pentru înscrierea în platformă sunt necesare câteva informații despre firma dumneavoastrăși serviciile prestate de aceasta, în vederea creării profilul, de genul: denumirea companiei, CUI, adresă,distanța la care văputeți deplasa pentru lucrări noi, date de contact reprezentant (nr. telefon, email), categoriile de servicii prestate, perioada de la care sunteți disponibili pentru a prelua comenzi noi, imagini de la lucrărianterioare și eventuale avantaje/atu-uri pe care dorițisă le evidențiați pentru a convinge potențialiicliențisă opteze pentru compania dumneavoastră.Puteți consulta profilele unor companii înscrise deja în platformă, pentru exemplificare.

 • Building Companion e o sursă de clienți noi pentru tine. Salvezi timp şi bani cu identificarea acestora. Ai acces la datele de contact ale celor interesați,primești cereri de ofertă, comunici direct cu potențialiiclienți.

Building Companion

Ai o întrebare?

Îți răspundem cu plăcere. Contactează-ne
de luni până vineri, între orele 8:00 - 17:00.

Îți răspundem cu plăcere. Contactează-ne
de luni până vineri,
între orele 8:00 - 17:00.